Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

Vip partnerstvo

Zajednička ponuda Vip mobile i Societe Generale
Naše dobro partnerstvo vama donosi još bolji telefon
uz popust do 5.000 dinara ili bonus od 3.000 dinara na telefonskom računu!

Uz dobrog partnera sve je moguće

Zajednička ponuda Vip mobile i Societe Generale

Societe Generale, zajedno sa Vip mobile, kreirala je jedinstvenu ponudu na našem tržištu! Sa nama vas očekuju nesvakidašnje pogodnosti. Pogledajte o čemu se radi.

Izaberite: bolji telefon uz popust do 5.000 dinara ili bonus od 3.000 dinara na telefonskom računu!

Novi željeni pametni telefon dobijate po ceni nižoj i do 5.000 dinara, ako se odlučite da prilikom otvaranja novog ili obnovom postojećeg Vip mobile postpaid ugovora, svoja mesečna primanja prenesete u Societe Generale! A ako ne kupujete uređaj ili ga kupujete za 1 dinar odaberite bonus od 3.000 dinara na telefonskom mesečnom računu. Rok za prenos primanja je 90 dana od datuma potpisivanja ugovora u Vipu.

Lako je, jer sve možete završiti na licu mesta, u Vip prodavnici. Na vama je da odaberete jedan od naših paketa tekućeg računa koji najviše odgovara vašim potrebama, na koji ćete zatim preneti svoja primanja. Uz postpaid tarifni paket dobijate popust na svoj novi pametni telefon iz raznovrsne Vip mobile ponude ili bonus od 3.000 dinara na telefonskom mesečnom računu.

Uz pomoć unapred instalirane Societe Generale m-banking aplikacije na svom novom telefonu, ubuduće ćete veoma brzo obavljati sve neophodne bankarske usluge.

Masterata, minuti u romingu i putno osiguranje za vas!

Ukoliko ste novi ili postojeći Vip korisnik, možete brzo i lako podneti zahtev za Masterata kreditnu karticu naše banke na bilo kom Vip prodajnom mestu. A uz karticu vas čekaju i sledeće pogodnosti:

Za podnošenje zahteva za Masterata kreditnu karicu u Vipu, dovoljna vam je samo lična karta ili pasoš.

Zatvori
Dodatne informacije o ponudi

Promocija je dostupna za korisnike NOVA, NEO i Klasik tarifa. Pogodnosti važe 24 meseca nakon preuzimanja Masterate u Societe Generale banci. Rok za preuzimanje kartice je 90 dana od dana podnošenja zahteva u Vipu.
Roming minuti važe za sve mreže u Evropi, Turskoj, SAD-u, Kanadi i Kini, a ne važe u satelitskim i pomorskim mrežama.
Nepotrošeni roming minuti i neiskorišceni dani putnog osiguranja iz prve godine se ne prenose u narednu godinu. Putno osiguranje važi za članove porodice samo ukoliko putuju zajedno sa korisnikom.

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Masterata - na rate

Sa Masterata kreditnom karticom možete kupovati nezavisno od trenutnog stanja na vašem tekućem računu, bilo da ste u Srbiji, inostranstvu ili obavljate kupovinu preko interneta. Mogućnost otplate na jednake mesečne rate i to bez kamate kod partnera banke je glavna prednost naše Masterate.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore