Stambeni kredit za izgradnju Lafarge kuće- Stanovništvo | Societe Generale

M Banking

Za lak pregled stanja po računima, brza i sigurna plaćanja, instalirajte besplatnu Societe Generale m-banking aplikaciju na svom uređaju.

Install
Online banking Korisnički centar 011 30 11 555
Online banking

Stambeni kredit za izgradnju Lafarge kuće™

Pogledajte kakav smo kredit za izgradnju porodične Lafarge
kuće pripremili za vas u saradnji sa kompanijom Lafarge.

Stambeni kredit za kupovinu Lafarž kuće

Sigurnost. Udobnost. Trajanje.

Imate plac u Beogradu ili Novom Sadu i želite da izgradite kucu za vašu porodicu? Stambeni kredit za izgradnju Lafarge porodicnih kuca je pravo rešenje za vas!

Lafarge vam nudi različite tipove kuća prilagođene vašim potrebama i uslovima za gradnju na konkretnoj lokaciji, a Societe Generale banka vam odobrava kredit sa periodom otplate i do 300 meseci uz mogucnost uspostavljanja hipoteke na objekat koji je predmet izgradnje.

Lafarž kućeTM predstavljaju ispunjenje zajedničke vizije francuske kompanije Lafarge i srpskog lidera u proizvodnji građevinskih materijala – Beočinske fabrike cementa. Vizija se ogleda u potpuno novom načinu izgradnje porodičnog doma na tržištu Srbije, koja promoviše najlepše vrednosti francuske kulture: LJUBAV prema životu i porodici, UDOBNOST i stil u dizajnu i u arhitekturi i vanvremensko TRAJANJE.

Lafarge i Societe Generale banka su za vas pripremili povoljan kredit za izgradnju kuće, jedinstven na našem tržištu, za koji nije potrebno uspostavljanje hipoteke na drugu nepokretnost. Lafarge kao jedna od najvećih kompanija u Srbiji vam garantuje SIGURNOST. Ona će vas voditi kroz kompletan proces pribavljanja dokumentacije i administraciju – izbor projekta, izradu tehničke dokumencije, dobijanje dozvole za izgradnju, pa sve do dobijanja upotrebne dozvole objekta.

Prvi program Lafarž kućaTM koji se sastoji od 9 prizemnih i jednospratnih kuća, uz varijante sa ekološkim zelenim ili tradicionalnim kosim krovom, delo je eminentnog arhitekte. Tim arhitekata je spreman da pozicionira i prilagodi kuće bilo kom placu, ali i da izađe u susret svim specifičnim zahtevima klijenata. Za završne radove i opremanje, a u cilju da klijent prema svojim potrebama i mogućnostima izabere materijale, dostupno je tri nivoa opremljenosti: Standard, Premijum i Luks.

Arhitektonska rešenja ovog programa uz celokupnu projektnu dokumentaciju, predstavljaju Lafarge-ov poklon klijentima. Osnovni građevinski materijali su proizvedeni u Beočinskoj fabrici cementa koja više od 175 godina prkosi vremenu, a čiji proizvodi pred-stavljaju vezivno tkivo srpskog građevinarstva.

Konstrukcija Lafarž kućeTM, oličena kroz savremenu tehnologiju brze i efikasne DWS gradnje (Double Wall System), predstavlja svojevrsnu “poeziju u betonu”, obezbeđujući vanvremensko TRAJANJE objekta i pružajući osećaj bezbednosti protiv svih spoljašnjih uticaja. Lafarge daje 100 godina garancije na konstrukciju, a 2 godine garancije na završne radove.

Ponuda uključuje finansiranje i izgradnju porodičnih kuća po sistemu “ključ u ruke“.

Nivo opremljenosti kuće može biti
Standard

Završna obrada podova – laminat visoke klase // Fasadna obrada – dekorativni plastificirani malter preko tvrde mineralne vune // Stolarija – šestokomorni PVC // Sanitarije – Vidina ili slično // Zidna i podna keramika – domaća ili španska // Sistem za grejanje – centralno radijatorsko grejanje na pelet ili struju.

Cena po kvadratu od
374 EUR
Premijum

Završna obrada podova – parket prve klase // Fasadna obrada – dekorativni plastificirani malter višeg kvaliteta, bojen samoperivom bojom preko tvrde mineralne vune // Stolarija – aluminijum sa termoprekidom // Sanitarije – Villeroy and Boch // Zidna i podna keramika – Marazzi ili slično // Sistem za grejanje – radijatorsko konvektorski sistem // Sistem za hlađenje – VRV.

Cena po kvadratu od
470 EUR
Luks

Završna obrada podova – parket ekstra klase velikog formatа // Fasadna obrada – dekorativni plastificirani malter višeg kvaliteta, bojen samoperivom bojom preko tvrda mineralne vune i drvo // Stolarija – aluminijum-drvo sa termoprekidom // Sanitarije – Villeroy and Boch Exclusive // Zidna i podna keramika – po izboru klijenta // Sistem za grejanje – podno // Sistem za hlađenje – centalni sistem sa fen koilima.

Cena po kvadratu od
578 EUR

Uslovi kredita

Banka zadržava pravo da donese odluku o odobrenju kredita, kao i da zatraži dodatnu dokumentaciju i garancije.

  • Učešće nije obavezno ukoliko se hipoteka stavlja na neki drugi uknjiženi objekat čija je vrednost za 30% veća od iznosa kredita.

  • U svojstvu sadužnika se može naći samo još jedan član uže porodice koji ispunjava iste uslove kao i korisnik kredita.

  • Pitate se zbog čega je važno da osigurate svoj život tokom otplate stambenog kredita? Stambeni kredit je životni projekat. U proseku traje 15-20 godina. U slučaju nepredviđenih životnih okolnosti može da se dogodi da naslednici ne mogu da izmiruju rate po kreditu za stan koji je pod hipotekom. Kako bi porodica bila obezbeđena, bitno je da se osigurate. Osiguravajuća kuća će vratiti ostatak duga po kreditu i banka će obrisati hipoteku sa stana. Sve zavisi od vas.

Zatvori
Reprezentativni primeri

Stambeni kredit za izgradnju Lafarge kuca

Reprezentativni primer kredita za Lafarge kuće standard nivoa opremljenosti
 Tip kuće 08Tip kuće 06Tip kuće 04
Vrednost nekretnine67.910 EUR93.272 EUR109.120 EUR
Učešće klijenta13.582 EUR18.655 EUR21.824 EUR
Iznos kredita banke54.328 EUR74.617 EUR87.296 EUR
Rok otplate25 godina25 godina25 godina
NKS na godišnjem nivou 3,5% + šestomesečni EURIBOR3,5% + šestomesečni EURIBOR3,5% + šestomesečni EURIBOR
Mesečna rata 265 EUR364 EUR426 EUR
Administrativni trošak (0% od iznosa kredita)0 EUR0 EUR0 EUR
Troškovi koji prate odobrenje kredita, poznati u trenutku oglašavanja
Menica50 RSD50 RSD50 RSD
Osnovni izveštaj Kreditnog biroa246 RSD246 RSD246 RSD
Overa založne izjave10.080 RSD10.080 RSD10.080 RSD
Osiguranje nepokretnosti - godišnje40 EUR u dinarskoj protivvrednosti40 EUR u dinarskoj protivvrednosti40 EUR u dinarskoj protivvrednosti
Osiguranje života - godišnje100 EUR u dinarskoj protivvrednosti100 EUR u dinarskoj protivvrednosti100 EUR u dinarskoj protivvrednosti
Izdavanje lista nepokretnosti10 EUR u dinarskoj protivvrednosti10 EUR u dinarskoj protivvrednosti10 EUR u dinarskoj protivvrednosti
Procena vrednosti nepokretnosti100 EUR u dinarskoj protivvrednosti100 EUR u dinarskoj protivvrednosti100 EUR u dinarskoj protivvrednosti
Trošak NKOSK (premija osiguranja i obrada zahteva)480 EUR u dinarskoj protivvrednosti480 EUR u dinarskoj protivvrednosti480 EUR u dinarskoj protivvrednosti
Upis hipoteke20.000 RSD20.000 RSD20.000 RSD
EKS na godišnjem nivou 4,13 % 3,90% 3,82%
Ukupan iznos kredita (glavnica, kamata i trškovi)83.982 EUR113.723 EUR132.308 EUR
EKS obračunat na dan 24.10.2017.24.10.2017.24.10.2017.

U obračun efektivne kamatne stope je ušao iznos polisa osiguranja života i osiguranja imovine za ceo period otplate kredita. Krediti indeksirani u evrima se ugovaraju u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu NBS na dan podnošenja zahteva. Banka ostatak duga po kreditima koji su indeksirani u EUR usklađuje sa promenama srednjeg kursa NBS za EUR i to svakog poslednjeg dana u mesecu, primenom kursa važećeg na taj dan u odnosu na kurs koji je važio poslednjeg dana u prethodnom mesecu, osim prvog meseca kada se usklađivanje vrši prema kursu koji je važio na dan puštanja kredita u tečaj. Kamata je varijabilna i sastoji se od referentne kamatne stope šestomesečnog EURIBOR-a, kao varijabilnog dela, i marže Banke, kao fiksnog dela, u skladu sa Tarifom Banke. Varijabilna kamatna stopa se prilagođava svakog prvog radnog dana u mesecu za tekući mesec, u skladu sa promenama referentne EURIBOR kamatne stope koja je na dan obračuna primera 24.10.2017. iznosila -0,274 . Ponuda je informativnog karaktera. Za personalizovanu ponudu na raspolaganju smo vam u ekspoziturama Societe Generale banke.

Uslovi za stambeni kredit za izgradnju Lafarž kuća
Uslovi za stambeni kredit za izgradnju Lafarž kuća
Spisak potrebne dokumentacije
Spisak dokumentacije za stambeni kredit za izgradnju Lafarž kuće – važi od 01.07.2017. godine
Spisak dokumentacije za preliminarno odobrenje stambenog kredita za izgradnju Lafarž kuće – važi od 01.07.2017. godine

Lafarge kuće

Sigurnost. Udobnost. Trajanje.
Pogledajte detaljnije informacije o tipovima kuća i načinu izgradnje.

Saznaj više

Podnesite zahtev preko naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

accept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore