Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

I letovanje za pamćenje i izlet na poklon

Ovog leta odmarajte na plažama u Grčkoj ili Turskoj preko turističke agencije Barcino tours, platite aranžman našim karticama ili putem m/e-bankinga, i dobijate na poklon izlet – šoping turu u Solun ili Parndorf.

SoGe SVET i Barcino Tours

Pripremili smo posebnu ponudu sa partnerom Barcino Tours. Uplatite letovanje za sezonu Leto 2019 u Grčkoj ili Turskoj preko turističke agencije Barcino i dobijate izlet – šoping turu u Solun ili Parndorf na poklon.

Zatvori

Poklon izlet podrazumeva šoping turu u Solun ili Parndorf po vašem izboru, a u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta, u vansezonskom periodu i možete ga iskoristiti do kraja 2020 godine.

Saznajte više o poklon izletu u Solun ovde.

Saznajte vše o poklon izletu u Parndorf ovde.

Dobro je da znate
  • Agencija će obezbediti poklon izlet za isti broj osoba za koji je uplaćen Inicijalni aranžman, a imate pravo da ostvarenu pogodnost prenesete i na treće lice
  • Šoping tura Solun obuhvata: prevoz+obilazak Soluna+poseta šoping centra Mediterranean Cosmos (bez noćenja). Više saznajte ovde.
  • Šoping tura Parndorf: prevoz+ poseta Parndorf soping centru uz mogućnost fakultativnog obilaska Beča (bez noćenja). Više saznajte ovde.
  • Izlet je potrebno rezervisati minimum mesec dana pre početka termina.
  • Period trajanja akcije: od 14. marta do 10. septembra 2019. godine

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore