Online banking Korisnički centar 011 30 11 555
Online banking

I letovanje za pamćenje i izlet na poklon

Ovog leta odmarajte na plažama u Grčkoj ili Turskoj preko turističke agencije Barcino tours, platite aranžman našim karticama ili putem m/e-bankinga, i dobijate na poklon izlet – šoping turu u Solun ili Parndorf.

SoGe SVET i Barcino Tours

Pripremili smo posebnu ponudu sa partnerom Barcino Tours. Uplatite letovanje za sezonu Leto 2019 u Grčkoj ili Turskoj preko turističke agencije Barcino i dobijate izlet – šoping turu u Solun ili Parndorf na poklon.

Zatvori

Poklon izlet podrazumeva šoping turu u Solun ili Parndorf po vašem izboru, a u zavisnosti od raspoloživih kapaciteta, u vansezonskom periodu i možete ga iskoristiti do kraja 2020 godine.

Saznajte više o poklon izletu u Solun ovde.

Saznajte vše o poklon izletu u Parndorf ovde.

Dobro je da znate
  • Agencija će obezbediti poklon izlet za isti broj osoba za koji je uplaćen Inicijalni aranžman, a imate pravo da ostvarenu pogodnost prenesete i na treće lice
  • Šoping tura Solun obuhvata: prevoz+obilazak Soluna+poseta šoping centra Mediterranean Cosmos (bez noćenja). Više saznajte ovde.
  • Šoping tura Parndorf: prevoz+ poseta Parndorf soping centru uz mogućnost fakultativnog obilaska Beča (bez noćenja). Više saznajte ovde.
  • Izlet je potrebno rezervisati minimum mesec dana pre početka termina.
  • Period trajanja akcije: od 14. marta do 10. septembra 2019. godine

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

accept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore