Online banking Korisnički centar 011 30 11 555
Online banking

Za vaše nezaboravno letovanje, uz aranžman i naše kartice - poklon izleti!

Iskoristite pogodnosti za aranžmane agencija Big Blue i Kon Tiki za Tursku i Egipat jer za plaćanje bilo kojom platnom karticom naše banke dobijate poklon izlete.

Specijalne pogodnosti u saradnji sa turističkim agencijama Big Blue i Kon Tiki za plaćanje našim karticama

Otkrijte sve čari hamama

Izaberite putovanje u Tursku i na poklon dobijate Hamam experience dvočasovno opuštanje u tradicionalnom turskom kupatilu. Ovakav tretman biće prava priprema vaše kože za sunčanje i odličan početak odmora. Prevoz od hotela do hamama i nazad je obezbeđen, sve što vi treba da uradite je da se prepustite uživanju.

Važi za aranžmane u vrednosti od 1000 EUR i više po osobi, koji su minimum 40% iznosa plaćeni nekom od platnih kartica Societe Generale banke u agencijama Big Blue i Kon Tiki. Ponuda važi za sva ugovorena putovanja plaćena do 01.10.2019. godine, a da su realizovana do 15.10.2019. godine.

Zatvori

Doživite pravu pustinjsku avanturu

Letujte u Egiptu i uz aranžmane dobijate specijalan poklon - Jeep SAFARI izlet, avanturu od koje zastaje dah. Uzbudljiva vožnja terenskim četvorotočkašima po peščanom prostranstvu, uz upoznavanje sa egipatskim nomadima biće iskustvo koje ćete dugo prepričavati.

Važi za aranžmane u vrednosti od 700 EUR i više po osobi, koji su minimum 40% iznosa plaćeni nekom od platnih kartica Societe Generale banke u agencijama Big Blue i Kon Tiki. Ponuda važi za sva ugovorena putovanja plaćena do 01.10.2019. godine, a da su realizovana do 15.10.2019. godine.

Zatvori

A uz Masterata kreditnu karticu, iznos vašeg aranžmana u Big Blue i Kon Tiki agencijama podelite i do 12 rata!

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

accept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore