Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

Za vaše nezaboravno letovanje, uz aranžman i naše kartice - poklon izleti!

Iskoristite pogodnosti za aranžmane agencija Big Blue i Kon Tiki za Tursku i Egipat jer za plaćanje bilo kojom platnom karticom naše banke dobijate poklon izlete.

Specijalne pogodnosti u saradnji sa turističkim agencijama Big Blue i Kon Tiki za plaćanje našim karticama

Otkrijte sve čari hamama

Izaberite putovanje u Tursku i na poklon dobijate Hamam experience dvočasovno opuštanje u tradicionalnom turskom kupatilu. Ovakav tretman biće prava priprema vaše kože za sunčanje i odličan početak odmora. Prevoz od hotela do hamama i nazad je obezbeđen, sve što vi treba da uradite je da se prepustite uživanju.

Važi za aranžmane u vrednosti od 1000 EUR i više po osobi, koji su minimum 40% iznosa plaćeni nekom od platnih kartica Societe Generale banke u agencijama Big Blue i Kon Tiki. Ponuda važi za sva ugovorena putovanja plaćena do 01.10.2019. godine, a da su realizovana do 15.10.2019. godine.

Zatvori

Doživite pravu pustinjsku avanturu

Letujte u Egiptu i uz aranžmane dobijate specijalan poklon - Jeep SAFARI izlet, avanturu od koje zastaje dah. Uzbudljiva vožnja terenskim četvorotočkašima po peščanom prostranstvu, uz upoznavanje sa egipatskim nomadima biće iskustvo koje ćete dugo prepričavati.

Važi za aranžmane u vrednosti od 700 EUR i više po osobi, koji su minimum 40% iznosa plaćeni nekom od platnih kartica Societe Generale banke u agencijama Big Blue i Kon Tiki. Ponuda važi za sva ugovorena putovanja plaćena do 01.10.2019. godine, a da su realizovana do 15.10.2019. godine.

Zatvori

A uz Masterata kreditnu karticu, iznos vašeg aranžmana u Big Blue i Kon Tiki agencijama podelite i do 12 rata!

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore