M Banking

Za lak pregled stanja po računima, brza i sigurna plaćanja, instalirajte besplatnu Societe Generale m-banking aplikaciju na svom uređaju.

Install
Online banking Korisnički centar 011 30 11 555
Online banking

Dozvoljeni minus

Privremeno i neplanirano ste ostali bez raspoloživih sredstava na tekućem računu, a još nije legla plata? Ne razmišljajte o nepotrebnom zaduživanju “do prvog” – brza pozajmica u vidu dozvoljenog minusa može biti rešenje za vas.

Prednosti i karakteristike dozvoljenog minusa

Osim što je dostupan i u ekspozituri i online, prednosti dozvoljenog minusa su brojne

  • Razmišljajte na vreme i u nekoliko koraka ugovorite osiguranje. U slučaju nepredviđenih životnih okolnosti, osiguravajuća kuca će otplatiti ostatak duga po dozvoljenom minusu.

Zatvori
Dobro je da znate
  • Produžavanje dozvoljenog prekoračenja nije automatsko osim ako je inicijalno tako ugovoreno. Prilikom odobrenja novog dozvoljenog minusa iznos se utvrđuje na identičan način kao i prilikom prvog odobrenja.
  • Banka zadržava pravo da donese odluku o odobrenju dozvoljenog minusa, kao i da zatraži dodatnu dokumentaciju i garancije.

Online odobrenje dozvoljenog minusa bez odlaska u banku!

Putem našeg e-bankinga možete još brže i lakše, a što je najvažnije bez odlaska u banku, da završite kompletan proces od podnošenja zahteva do odobrenja dozvoljenog minusa po tekućem računu na period do 12 meseci. Uz pomoć sertifikata za digitalno potpisivanje dokumenata ceo proces završavate od kuće. Ukoliko ne posedujete sertifikat, bez brige, na kraju procesa izaberite da li ćete dokumenta potpisati u ekspozituri ili će vam ih naš kurir dostaviti na kućnu adresu.

 

Kako do online realizacije dozvoljenog minusa u nekoliko koraka
  • Ulogujte se na Societe Generale e-banking aplikaciju i odaberite polje “Online ekspozitura”. U okviru njega, pronađite polje “Dozvoljena pozajmica po tekućem računu”.
  • Unesite iznos svoje plate sa potvrde, zajedno sa željenim iznosom minusa, periodom trajanja i ostalim poljima koja su navedena kao obavezna.
  • Ukoliko ponuda iz bilo kog razloga ne odgovara vašim potrebama, možete se u svakom trenutku vratiti i promeniti iznos dozvoljenog minusa.
  • Nakon toga, priložite dokumentaciju neophodnu za odobrenje dozvoljenog minusa.
  • Konačno, odaberite i način potpisivanja završne dokumentacije za odobrenje dozvoljenog minusa: uz pomoć sertifikata za digitalno potpisivanje dokumenata – jednostavno i na licu mesta, dostavom dokumentacije na kućnu adresu ili odlaskom u ekspozitiru.
  • Nakon završenog potpisivanja dokumentacije, novac će se brzo naći na vašem tekućem računu.

Zatvori
Dokumentacija potrebna za online podnošenje zahteva za dozvoljeni minus
Fotokopija lične karte ili očitana čipovana lična karta
Overena potvrda o visini primanja
Overena izjava o prenosu plate
Izjava o plaćenom porezu na dohodak i PPDG-5 kopija za poreske obveznike po osnovu poreza na dohodak građana (ukoliko ste poreski obveznik)

Uputstvo za online odobrenje

Pripremili smo za vas i detaljno objašnjenje koje će vas voditi kroz jednostavan proces odobrenja dozvoljenog minusa putem naše online ekspoziture.

Pročitaj uputstvo

E-banking

Sve one svakodnevne transkacije, dostupne su vam na računaru, bez izlaska iz doma i suvišne papirologoije. Ne samo da ćete plaćati račune bez provizije i menjati novac po povoljnijem kursu 24/7, već ćemo vam online i jednostavno, odobriti dozvoljeni minus, a i keš kredit.

E-banking

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

accept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore