M Banking

Za lak pregled stanja po računima, brza i sigurna plaćanja, instalirajte besplatnu Societe Generale m-banking aplikaciju na svom uređaju.

Install
Online banking Korisnički centar 011 30 11 555
Online banking

Da li ste spremni za novu verziju vašeg biznisa?

Vodite malo ili srednje preduzeće i imate želju da inovirate vaš biznis? Priključite se Generator 2.0 konkursu i iskoristite šansu da osvojite digitalnu transformaciju koja će vam pomoći da unapredite poslovanje uz pomoć novih tehnologija. Za nove generacije biznisa!

Saznajte više

Privreda

Obezbedite povoljnije uslove kredita, lizing ali i ponudu prestižnijeg paketa računa za vaše poslovanje. Naša stručnost i profesionalno iskustvo su vam uvek na raspolaganju. Jer, iza bilo koje uspešne kompanije, stoji pouzdan partner i podrška.

Međunarodni faktoring

Namenjen izvoznicima za efikasno ustupanje postojećeg ili budućeg novčanog potraživanja. Brza naplata koja će pozitivno uticati na vaše novčane tokove.

Saznaj više

Naši iskusni bankari vam stoje na raspolaganju. Pronađimo zajedno najpovoljnije rešenje za vas.

Lizing

Za obnovu ili proširenje voznog parka vaše kompanije, bilo da su pitanju putnička ili komercijalna vozila ili industrijska oprema i mašine, Sogelease vam nudi rešenje.

Saznaj više

Naši iskusni bankari vam stoje na raspolaganju. Pronađimo zajedno najpovoljnije rešenje za vas.

Izdvajamo iz ponude

Za vas i uspešno poslovanje vaše kompanije izdvojili smo sledeće proizvode i usluge

Elektronsko bankarstvo

Uz finansijske usluge elektronskog bankarstva, zasnovane na savremenim tehnologijama i inovacijama, poslovanje postaje kvalitetnije i sigurnije. Oslonite se na pouzdana Societe Generale softverska rešenja i unapredite svoje poslovanje.

Saznaj više

E-fakture

Dosta vam je papira i želite da fakture pravite, šaljete
i primate elektronskim putem? Na pravom ste mestu.

Saznaj više

Magazin Finovacije

Imate pitanja za nas?

Razgovarajte sa nama! Pitajte, sugerišite, recite šta mislite, preporučite - odgovor će vas vrlo brzo sačekati u vašem inboksu.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

accept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore