M Banking

Za lak pregled stanja po računima, brza i sigurna plaćanja, instalirajte besplatnu Societe Generale m-banking aplikaciju na svom uređaju.

Install
Online banking Korisnički centar 011 30 11 555
Online banking

Trgovanje na tržištu kapitala

Potreban vam je stil privatnog bankarstva koji odgovara vašim potrebama? Svoj portfolio možete izgraditi na raznim klasama sredstava, na različitim tržištima.

Investicione usluge

Brokerske usluge

Naše brokere možete kontaktirati ukoliko ste zainteresovani za sledeće finansijske instrumente:

Investiciono savetovanje

Možemo vam pružiti investicione savete za trgovanje hartijama od vrednosti i drugim finansijskim instrumentima na domaćem i inostranim tržištima. Usluge koje vam stoje na raspolaganju obuhvataju, između ostalog, analize i istraživanja tržišta koje pruža naš savetnik za investicije.

 

Kastodi usluge

Iskoristite pogodnosti koje vam pruža naše Kastodi odeljenje koristeći kompleksne kastodi usluge na domaćem i inostranom tržištu:

Kastodi usluge na lokalnom tržištu pružaju se neposredno, dok se usluge u inostranstvu pružaju preko globalnog kastodijana ili podkastodijana u skladu sa potpisanim ugovorima o kastodi uslugama.

Navedene usluge se naplaćuju u skladu sa odgovarajućom tarifom koja je dostupna u prostorijama ovih odeljenja, kao i na zvaničnom internet sajtu Societe Generale Srbija.

Investicioni proizvodi & rešenja

Biramo najadekvatnije investiciono rešenja za vas. Investicioni proizvodi i rešenja na domaćem i inostranom tržištu.

Saznajte više

Usluge istraživanja i strategije

Ekonomija je u bliskoj vezi sa finansijskim tržištima. Istraživački i strateški timovi analiziraju makroekonomske trendove kako bi definisali globalni ekonomski scenario.

Saznajte više

Dnevno bankarstvo

Odlična usluga za vaše svakodnevne finansijske aktivnosti. Izaberite rešenja koja vam najviše odgovaraju.

Saznajte više

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore