Dnevno bankarstvo | Societe Generale Srbija

M Banking

Za lak pregled stanja po računima, brza i sigurna plaćanja, instalirajte besplatnu Societe Generale m-banking aplikaciju na svom uređaju.

Install
Online banking Korisnički centar 011 30 11 555
Online banking

Dnevno bankarstvo

Odlična usluga za vaše dnevne finansijske aktivnosti. Odaberite rešenje koje vam najviše odgovara.

Dnevno bankarstvo

Za vaše dnevne bankarske potrebe koje ne zahtevaju učešće menadžera za odnose sa klijentima, možemo vam ponuditi Avantage *. Ova ponuda sadrži pažljivo sastavljen asortiman usluga, proizvoda i pogodnosti koje će biti u skladu sa vašim potrebama.

*Avantage ponuda: Dnevno bankarstvo pod povoljnim uslovima. Za druge proizvode koji nisu uključeni u paket, molimo kontaktiraje vašeg ličnog bankara.

Dodatne pogodnosti

Klijent Privatnog bankarstva može podneti zahtev za hipotekarni kredit, pozajmicu i otvaranje štednog računa uz povoljne kamatne stope.

Investicioni proizvodi & rešenja

Biramo najadekvatnije investiciono rešenja za vas. Investicioni proizvodi i rešenja na domaćem i inostranom tržištu.

Saznajte više

Trgovanje na tržištim kapitala

Potreban vam je stil Privatnog bankarstva koji zadovoljava vaše potrebe? Svoj portfolio možete izgraditi na raznim klasama proizvoda na različitim tržištima.

Saznajte više

Usluge istraživanja i strategije

Ekonomija je u bliskoj vezi sa finansijskim tržištima. Istraživački i strateški timovi analiziraju makroekonomske trendove kako bi definisali globalni ekonomski scenario.

Saznajte više

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore