Online banking Korisnički kontakt centar 011 30 11 555
Online banking

Privatno bankarstvo

Otkrijte pouzdanog partnera za Privatno bankarstvo. Privatna banka sa ljudskim likom, posvećena pružanju izvanredne usluge.

Vaš dnevni partner

Societe Generale Privatno bankarstvo je deo Societe Generale Private Banking grupe, jedne od vodećih evropskih institucija u oblasti privatnog bankarstva.

Naša orientacija ka klijentu zasniva se na velikoj želji da vam budemo podrška. Radi efikasnog i učinkovitog upravljanja vašom imovinom, vaš privatni bankar blisko sarađuje sa svojim timovima i ekspertima kako bismo odgovorili na vaše potrebe i formulisali finansijska rešenja shodno vašim ličnim potrebama i životnim ciljevima.

 

Uvek u prednosti uz Eminent paket i Visa Infinite karticu

Samo za Private banking klijente u okviru Eminent paketa uveli smo Visa Infinite debitnu karticu koja se izdaje na vaš poseban zahtev, jednu od najprestižnijih u svetu, koji će biti sigurna podrška u svakom novom poduhvatu.

Saznajte više

U središtu članica bankarske grupe kojoj Banka pripada

Societe Generale Private Banking

Private banking klijentima nudi privatno bankarstvo i upravljanje njihovom imovinom, uz ekspertizu i znanje Societe Generale Private Banking-a.

Oslanjajući se na posvećeno osoblje, naša Banka klijentima Privatnog bankarstva omogućava pristup uslugama velike vrednosti.

Zašto odabrati Societe Generale Privatno bankarstvo?

Koristeći znanje članicama bankarske grupe kojoj Banka pripada, naša Banka svojim klijentima nudi pun opseg prilagođenih bankarskih usluga, investicionih i finansijskih saveta kao i know-how u upravljanju imovinom.

Priznato iskustvo

Delatnost privatnog bankarstva u Srbiji zastupa Societe Generale Privatno bankarstvo koja uživa podršku Societe Generale Private Banking.

Naša ambicija je da izgradimo trajan odnos poverenja i iz tog razloga vam naši timovi uvek stoje na usluzi kako bismo razumeli vaše potrebe i analizirali vaše prioritete.

Grupa je u mogućnosti da vam obezbedi dugoročno upravljanje vašim portfoliom radi optimalne raspodele imovine koja odgovara vašim ciljevima i risk profilu.

Investicioni proizvodi & rešenja

Biramo najadekvatnije investiciono rešenja za vas. Investicioni proizvodi i rešenja na domaćem i inostranom tržištu.

Saznajte više

Trgovanje na tržištima kapitala

Potreban vam je stil Privatnog bankarstva koji zadovoljava vaše potrebe? Svoj portfolio možete izgraditi na raznim klasama proizvoda na različitim tržištima.

Saznajte više

Usluge istraživanja i strategije

Ekonomija je u bliskoj vezi sa finansijskim tržištima. Istraživački i strateški timovi analiziraju makroekonomske trendove kako bi definisali globalni ekonomski scenario.

Saznajte više

Dnevno bankarstvo

Odlična usluga za vaše svakodnevne finansijske aktivnosti. Izaberite rešenja koja vam najviše odgovaraju.

Saznajte više

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore