Pausal Web aplikacija| Societe Generale

M Banking

Za lak pregled stanja po računima, brza i sigurna plaćanja, instalirajte besplatnu Societe Generale m-banking aplikaciju na svom uređaju.

Install
Korisnički centar 011 30 11 555

Pausal – Web aplikacija

Za klijente Societe Generale banke, Pausal aplikacija je besplatna prva 3 meseca korišćenja. Ova web aplikacija omogućava paušalno oporezovanim obveznicima efikasno i po zakonu vođenje svog poslovanja.

Šta vam omogućava Pausal aplikacija?

Zato što znamo da su za preduzetnike paušalce vođenje knjiga i ostali administrativni poslovi dodatna obaveza koja iziskuje vreme i novac, sklopili smo partnerstvo sa prvom aplikacijom na tržištu koja predstavlja softversko rešenje za digitalno vođenje biznisa od početka do kraja.

Pausal – web aplikacija – je potpuna novina na domaćem tržištu i omogućava paušalno oporezovanim obveznicima da efikasno i po zakonu vode svoje poslovanje, imaju kontrolu nad ostvarenim prihodima i na vreme izmiruju svoje obaveze.

Pausal aplikacija, iza koje stoji stalna podrška iskusnog profesionalnog tima knjigovođa, pomaže preduzetnicima da:

Aplikacija čuva sve podatke o paušalnoj agenciji, generiše mesečne naloge za prenos za obaveze prema Poreskoj upravi sa odgovarajućim računima i pozivima na broj i popunjava potrebne obrasce za dobijanje i overu zdravstvenih knjižica.

Dodatna prednost ove aplikacije je i automatsko vođenje Knjige o ostvarenom prometu (KPO), kao i pomoć oko tumačenja poreskog rešenja, jer vam je kroz ovaj alat omogućeno slanje skeniranog ili fotografisanog rešenja direktno na e-mail podrške sa kog u najkraćem roku dobijate pomoć.

Korišćenje Pausal aplikacije je za klijente Societe Generale besplatno prva tri meseca.

Prijavite se za korišćenje aplikacije na sajtu www.pausal.rs.

Sinhro – za paušalce

Osluškivali smo vaše potrebe i napravili posebnu ponudu za vas - samostalne stručnjake, zaposlene u kompaniji koji zaradu primaju kao paušalci.

Saznaj više

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore