Korisnički kontakt centar 011 30 11 555

O nama

Banka koja razume vaše potrebe.
Finansijska institucija koja prati zahteve tržišta.
Timski igrač koji otvara nova poglavlja u digitalizaciji svojih usluga.

Mi smo

U vremenu u kojem najsavremenije prakse zastarevaju čim postanu mainstream, važno je prepoznati kratkoročne trendove od dugoročnih pravaca razvoja koji obezbeđuju i rast na tržištu. Mi smo banka koja shvata da je potrebno ne samo da odgovorimo na nove zahteve klijenata, nego i da predvidimo buduća kretanja i budemo što inovativniji.

Naš imperativ je da korisnicima izađemo u susret tamo gde njima odgovara – u jednoj od naše 94 ekspoziture širom Srbije, na našoj savremenoj e-banking platformi, ili putem mobilne aplikacije.

Za 40 godina poslovanja u Srbiji, od tradicionalnog bankarstva, prošli smo put do unapređenja pozicije na tržištu u jednu od vodećih banaka koja se sve više okreće razvijanju kulture inovacija.

Sa punom posvećenošću svih 1.328 zaposlenih Societe Generale banke, pružamo kvalitetnu uslugu i raznovrsnu ponudu proizvoda našim klijentima, fizičkim i pravnim licima – velikim privatnim i državnim preduzećima, domaćim i multinacionalnim kompanijama, finansijskim institucijama, kao i sektoru malih i srednjih preduzeća, mikrobiznisu i preduzetnicima.

Konstantno smo u potrazi za inovativnim načinima da, uz drugačiji pristup potrebama naših klijenata, razvijamo proizvode i usluge koji će olakšati svakodnevne bankarske aktivnosti – napravili smo aranžman sa kompanijom Vip Mobile, uspostavili strateško partnerstvo sa Centrom za tehnološko preduzetništvo (ICT Hub), a naši zaposleni i sami dobijaju šansu da predstave svoje ideje za tehnološke inovacije.

Zatvori

Naša istorija

Societe Generale Grupa

Međunarodna bankarska grupacija Societe Generale jedna je od vodećih svetskih finansijskih institucija, sa tradicijom od preko 150 godina. Dekretom koji je 4. maja 1864. godine u Francuskoj potpisao Napoleon III, Societe Generale je osnovana kao akcionarsko društvo, sa sedištem u Parizu.

Danas, Societe Generale pruža finansijske usluge u 66 svetskih zemalja i zapošljava više od 146.000 ljudi. Oko 31 milion klijenata – fizičkih lica, privrednih subjekata i institucionalnih investitora, prepoznalo je Societe Generale kao banku koja je fokusirana na partnerski odnos sa klijentima i posvećena stalnom unapređenju usluga. Finansijska rešenja koja pruža, usklađena su sa tri strateške linije – poslovi sa stanovništvom u Francuskoj, međunarodni poslovi sa stanovništvom, korporativno i investiciono bankarstvo.

Svi zaposleni Grupe, bezuslovno dele iste vrednosti: posvećenost, odgovornost, timski duh i inovativnost.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore