Korisnički kontakt centar 011 30 11 555

Društvena odgovornost

Ponosno primenjujemo poslovnu politiku koja se savesno, odgovorno i jednako odnosi prema svojim zaposlenima, klijentima i životnoj sredini.

Zajedno i odgovorno za zajednicu

U okviru međunarodne Societe Generale Grupe, primenjujemo visoke standarde u poslovnoj politici prema zaposlenima, klijentima, lokalnoj zajednici i životnoj sredini. Svojim zaposlenima pružamo stručnu edukaciju i programe usavršavanja ne samo u okviru Societe Generale u Srbiji, već i u sklopu poslovnica širom sveta.

Posebnu pažnju posvećujemo politici raznolikosti, kao i netolerisanju svake vrste diskriminacije.

Kao društveno odgovorna institucija, stavljamo akcenat na smanjenje potrošnje resursa u poslovanju. Nova „pametna“ poslovna zgrada, koja je otvorena u septembru 2016. godine, izgrađena je u skladu sa najvišim standardima ekološke gradnje, a savremeni sistemi omogućavaju uštede na polju potrošnje električne i toplotne energije i pijaće vode.

Strateški smo okrenuti unapređenju kulture inovacija, te smo sklopili partnerstvo sa Centrom za tehnološko preduzetništvo (ICT Hub) u okviru kojeg podržavamo razvoj tehnološkog preduzetništva i domaće startap zajednice.

Podržavamo i organizujemo veliki broj kulturnih događaja širom Srbije, u partnerstvu sa Beogradskim festivalom igre, Francuskim Institutom u Srbiji, kompanijom Ringier Axel Springer i drugim partnerima na lokalnom nivou.

Članovi smo i jedan od osnivača Globalnog dogovora UN za Srbiju i Foruma poslovnih lidera, dve najznačajnije inicijative koje okupljaju društveno odgovorne kompanije.

Od 2016. godine, uključeni smo na listu Indeksa odgovornog poslovanja – prve nacionalne platforme za procenu društveno odgovornog poslovanja. CSR Indeks je jedina metodologija u Srbiji koja omogućava objekivno poređenje učinka i uticaja koje kompanije ostvaruju na društvo kroz svoje poslovanje.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore