Korisnički kontakt centar 011 30 11 555

O nama

Banka koja razume vaše potrebe. Finansijska institucija koja prati zahteve tržišta. Timski igrač koji otvara nova poglavlja u digitalizaciji svojih usluga.

Saznaj više

Naše vrednosti

Odlikuje nas timski rad, fokus na poboljšanje iskustava klijenata sa akcentom na usluge i savremene tehnološke inovacije, odnos zasnovan na poverenju i poštovanju i doprinos odgovornom i efikasnom poslovanju.

Saznaj više

Društvena odgovornost

Ponosno primenjujemo poslovnu politiku koja se savesno, odgovorno i jednako odnosi prema svojim zaposlenima, klijentima i životnoj sredini.

Saznaj više

Rukovodstvo

Upoznajte se sa rukovodećim timom Societe Generale Banke, timom koji svojim iskustvom i ekspertizom, nastoji da vam obezbedi sigurnu finansijsku budućnost i olakšano poslovanje.

Saznaj više

Organizacija banke

Pogledajte organizacionu šemu Societe Generale Banke, ljudi koji za vas u šest sektora i više od dvadeset odeljenja i pripadajućih timova misli o svakom aspektu vašeg poslovanja.

Saznaj više

Godišnji izveštaji

Podrobnije se informišite sa poslovanjem Societe Generale banke, uvidom u objedinjene godišnje izveštaje.

Saznaj više

Opšti uslovi poslovanja

Pozivamo vas da se upoznate sa opštim uslovima poslovanja Societe Generale banke koji se primenjuju na odnose između vas kao korisnika finansijskih, platnih i ostalih usluga i Banke, bilo da ste preduzetnik, fizičko ili pravno lice.

Saznaj više

Magazin Finovacije

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore