Online banking Korisnički centar 011 30 11 555
Online banking

Napravite sami svoj sajt
brzo i lako

Web platforma za izradu i održavanje sajta vaše firme – popust 50% od cene godišnje pretplate bilo kog PIM paketa za Societe Generale klijente! Zahvaljujući partnerstvu Societe Generale banke i Poslovne Internet Mreže

PIM – Web alat za kreiranje sajta za mala i srednja preduzeća

Za Societe Generale klijente 50% popusta od cene godišnje pretplate bilo kog izabranog PIM paketa

Kao banka koja osnažuje biznise da unaprede svoje poslovanje na polju digitalizacije, sklopili smo partnerstvo sa Poslovnom Internom Mrežom i omogućili našim klijentima da korisitite PIM web platformu po povlašćenim uslovima.

Ako vam je potreban sajt ili želite novi moderan sajt prilagođen vašem biznisu, dostupna vam je PIM platforma – alat koji vam omogućava da za veoma kratko vreme sami kreirate svoj web sajt.

Zašto da koristite PIM Platformu?

Za korišćenje web platforme možete se prijaviti na sajtu našeg partnera: www.pim.rs ,a vaš lični bankar vam kao i do sada, stoji na raspolaganju za sve informacije.

  • Ponuda važi do kraja 2019. godine, za sve PIM pakete koji se zaključe u toku ove godine.

Zatvori

Ukoliko ste naš klijent, prijavite se jednostavno na www.pim.rs odabirom opcije SoGe Ponuda.

Niste naš klijent, a želeli biste da postanete? Brzo i jednostavno podnesite zahtev preko online forme, a mi ćemo vas kontaktirati u najkraćem roku.

Paketi računa

Uz pravu i iskrenu podršku, svaki biznis može da se izbori sa dinamičnim i nepredvidivim uslovima poslovanja. Prateći potrebe malog biznisa, kreirali smo tri vrste biznis paketa Klasik, Praktik i Prestiž, koji će vam obezbediti najpotrebnije za svakodnevno poslovanje.

Saznaj više

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

accept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore