Online banking Korisnički centar 011 30 11 555
Online banking

Kastodi

Societe Generale banka je jedna od prvih banaka u Srbiji koja je prihvatila izazov tržišta kapitala i razvila kastodi usluge.

Kastodi

Societe Generale banka je od 2005. godine licencirana kastodi banka a 2008. godine, postala je deo globalne kastodi mreže pod imenom Societe Generale Securities Services (SGSS) koja je lider u ovim uslugama na evropskom a među prvih deset globalnih kastodijana na svetskom nivou.

Našim klijentima pružamo kompletnu paletu kastodi usluga prilagođenu zahtevima finansijskog tržišta u skladu sa regulativom.

Naš pristup je od početka usmeren ka trajnom stvaranju i razvijanju kvalitetne usluge i proizvoda po međunarodnim standardima, u skladu sa individualnim zahtevima i potrebama klijenata. Naša ambicija je da budemo referentni partner u pružanju kastodi usluga, prepoznatljivi po kvalitetu, konkurentnosti i brzim rešenjima.

Societe Generale banka kao punopravni član Centralnog registra hartija od vrednosti osigurava svojim klijentima visok standard i kvalitet usluge.
Klijenti koji posluju u Srbiji preko naše banke su u dodatnoj prednosti – domaći klijenti, koji u skladu sa domaćom regulativom imaju mogućnost investiranja u inostrane finansijske instrumente pod najpovoljnijim uslovima dobijaju brz pristup međunarodnim tržištima i kompletne kastodi usluge za svoje portfelje u inostranstvu. Dok strani investitori, nezavisno od toga da li su već klijenti SGSS ili nisu, u kastodi banci u Srbiji nalaze potpunu podršku i praćenje na lokalnom nivou za sva svoja ulaganja u domaće finansijske instrumente. Na taj način obezbeđujemo jednoobrazan nivo servisiranja, prepoznatljiv po visokom kvalitetu i profesionalizmu širom sveta.

Kastodi usluge

Kastodi klijenti: sadašnji i potencijalni

Pored usluga na domaćem tržištu, nudimo klijentima usluge saldiranja transakcija finansijskim instrumentima emitovanim na stranim tržištima.

 

Pravila poslovanja i potrebna dokumentacija
Pravila poslovanja kastodi banke za dobrovoljne penzijske i investicione fondove
Pravila tarifiranja Kastodi odeljenja
Dokumentacija koja se prilaže uz zahtev za otvaranje računa (za fizička lica i domaća pravna lica –rezidente)
Fond za zaštitu investitora – Informacije
Opšta pravila poslovanja Službe za kastodi poslove

Da li imate dodatnih pitanja?

Odgovor možete očekivati radnim danima od 9 do 17 časova

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

acceptanceaccept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore