M Banking

Za lak pregled stanja po računima, brza i sigurna plaćanja, instalirajte besplatnu Societe Generale m-banking aplikaciju na svom uređaju.

Install
Online banking Korisnički centar 011 30 11 555
Online banking

Generator 2.0

Hvala svima koji su priključili svoj biznis. Konkurs je završen, pratite nas da saznate izbor 20 polufinalista!

Saznajte više

Napravite sami svoj sajt brzo i lako

Web platforma za izradu i održavanje sajta vaše firme – šest meseci bez naknade! Zahvaljujući partnerstvu Societe Generale banke i Poslovne Internet Mreže

Saznaj više

Mali biznis

Vašem biznisu nije potrebna samo banka, već partner i podrška. Znanje, iskustvo i informacije koje su na raspolaganju Societe Generale banci kao članici jedne od najvećih finansijskih mreža na svetu su na strani vašeg razvoja i uspeha.

Ponuda za mala uvozna preduzeća

Zaboravite na komplikovane procedure i promenljive uslove prilikom saradnje sa inostranstvom. Kreirali smo ponudu koja će olakšati vaše poslovanje, od nabavke do naplate potraživanja.

Saznajte više

Naši iskusni bankari vam stoje na raspolaganju. Pronađimo zajedno najpovoljnije rešenje za vas.

Trgovina - maloprodaja

Sa željom da ostvarimo kvalitetnu i dugoročnu saradnju, ponudu kratkoročnog kredita za obrtna sredstva i dozvoljenog minusa, prilagodili smo maloprodaji. Korišćenjem naših POS terminala, sredstva se prebacuju na vaš račun već narednog dana nakon izvršene transakcije.

Saznajte više

Naši iskusni bankari vam stoje na raspolaganju. Pronađimo zajedno najpovoljnije rešenje za vas.

Uplata pazara

Zato što znamo koliko je za vaš biznis vreme bitan faktor, omogućili smo vam da za uplatu pazara ne morate da čekate u redu. Pogledajte šta vam sve naša Express cash usluga donosi.

Saznajte više

Naši iskusni bankari vam stoje na raspolaganju. Pronađimo zajedno najpovoljnije rešenje za vas.

Posebne ponude

Za određene poslovne delatnosti, pripremili smo i posebne ponude.
Jer svaki deo malog biznisa ima specifične potrebe i zahteve.

Međunarodni platni promet

Za manje od sat vremena realizujte nalog za devizno plaćanje. Uz visok stepen bezbednosti dostupno vam je i objedinjavanje celokupnog procesa plaćanja, uz slanje potrebne dokumentacije.

Saznaj više

Biznis e-banking

Online, bez odlaska u ekspozituru, rešavajte svoje dnevno bankarstvo. Pregled računa i potrošnje po biznis karticama, generisanje izvoda, realizovanje naloga za plaćanje i kreiranje platnih spiskova.

Saznaj više

Magazin Finovacije

Imate pitanja za nas?

Razgovarajte sa nama! Pitajte, sugerišite, recite šta mislite, preporučite - odgovor će vas vrlo brzo sačekati u vašem inboksu.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

accept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore