M Banking

Za lak pregled stanja po računima, brza i sigurna plaćanja, instalirajte besplatnu Societe Generale m-banking aplikaciju na svom uređaju.

Install
Korisnički centar 011 30 11 555

Upoznajte naš tim

Iz godine u godinu rastemo sve više, a naš tim čine kvalitetni i inspirativni ljudi, koji od kolega postaju prijatelji, sa kojima zadaci postaju izazovi, a rezultati nagrade.

Direkcija ljudskih resursa

U prethodnoj, 2016. godini, 107 novih kolega pridružilo se našem Societe Generale timu od 1,328 zaposlenih. Profesionalni profili koje smo najčešće zapošljavali bili su stručnjaci iz oblasti malog biznisa, eksperti za razvoj proizvoda, kao i različiti profili iz oblasti upravljanja rizicima, uključujući matematičke i statističke obrazovne profile.

Nastojimo da našim zaposlenima omogućimo iskustvo „jedinstvene banke“, nasuprot radu u zasebnim organizacionim jedinicama bez međusobne saradnje.

Strateško partnerstvo sa ICT Hub-om, poslovnim i tehnološkim inkubatorom koji okuplja ljude koji žele da uspešno razvijaju start-up projekte, takođe je obeležila našu prethodnu. godinu. Vodeći se idejom inovacija, kao jednom od naših osnovnih vrednosti, saradnja sa ovim centrom, omogućila nam je razmenu iskustva i znanja sa IT zajednicom u Srbiji koja će sigurno dovesti do novih ideja bitnih za razvoj našeg daljeg poslovanja.

Dodatno, program koji je Direkcija ljudskih resursa pripremila u cilju podrške inovacijama u okviru naše organizacije, nazvana je  Innovation Curriculum, a neki od projekata na kojima smo u prethodnom periodu radili su: Hackaton (prvi događaj tog formata u oblasti finansijskog sektora u regionu), Open Innovation Challenge, kao i brojni Meet up događaji.

“Praksa u malom biznisu otvorila mi je velika vrata bankarstva. Za tri godine, koliko sam u banci, imala sam priliku da naučim mnogo o procesima unutar nje, a kao specijalista u odeljenju za efikasnost imam priliku da radim na njihovom unapređenju. Trud, rad i upornost doprineli su da se izgradim u poslovnom svetu, a sjajni mentori da naučim principe rada i pristupa. Rad u retail-u je pun izazova, ali kad se osećate kad deo tima i imate podršku, posvećenost je jedini faktor koji vas vodi do cilja i rešenja.”

Bosiljka Vulović/RETAIL EFFICIENCY AND PROCESS SPECIALIST

Balans između  poslovnog i privatnog života

Nastavljamo da slušamo potrebe naših zaposlenih, kako bi se uspostavila ravnoteža između poslovnog i privatnog života. Vodeći računa o potrebi da se svakodnevni stres svede na minimum, nastavili smo praksu održavanja poslovne joge u Societe Generale prostorijama tokom radnog vremena.

“Rad u SGS mi je omogućio svakodnevno profesionalno, ali i lično usavršavanje i napredak. Veliko je zadovoljstvo radne dane provoditi sa posvećenim, svestranim i kreativnim kolegama u sjajnim timovima koji sav svoj potencijal ulažu kako bi postigli bolje rezultate i ostvarili napredak. SGS neguje i podstiče razvoj pojedinaca, te prihvata, podržava i realizuje kvalitetne ideje zaposlenih.”

Ivan Dimitrijević/HEAD OF APPLICATION SUPPORT

Imidž poslodavca

Veliku pažnju posvećujemo studentima različitih profila i pružanju prilike da znanje sa fakulteta povežu sa realnim poslovnim situacijama. Veoma smo ponosni na naš program praksi Tour de Soge koji pomaže studentima da stiču važno iskustvo i znanje, ali i da aktivno doprinesu našoj kompaniji radom na različitim bankarskim poslovima.

Nastavljamo sa dobrom praksom razvoja partnerstva sa fakultetima i srednjim školama. Do sada smo uspostavili saradnju sa više od 30 obrazovnih ustanova širom zemlje.

Tokom 2016. godine, SGS volonteri nastavili su da učestvuju u jednom od naših najuspešnijih CSR programa – Inkluzivnoj akademiji. Ovaj program pomaže osobama sa invaliditetom da unaprede svoja znanja i veštine, ne bi li postali konkurentniji na tržištu rada.

Takođe, šestu godinu za redom, naši zaposleni – SGS volonteri, svoje slobodno vreme upotpunjavalii su učestvovovanjem u akciji Naš Beograd sa ciljem poboljšanja uslova rada u specijalizovanim ustanovama za brigu o deci.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

accept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore