Mastercard® Standard | Societe Generale Srbija

M Banking

For easy viewing of account balances, fast and secure payments, install free Societe Generale m-banking application to your device.

Install
Online banking Contact center 011 30 11 555
Online banking

Mastercard® Standard

Debitna kartica za vaše svakodnevne potrebe. Uz Mastercard® Standard podižite gotovinu na bankomatima i plaćajte beskontaktno i u zemlji i u inostranstvu.

Karakteristike kartice

Pogledajte šta vam sve omogućava ova debitna kartica:

Close

Mastercard® Standard pruža još više u okviru našeg paketa računa i usluga Klasik. Sve osnovne usluge za vaše svakodnevne potrebe: e-banking, m-banking, pronaći ćete u ovom paketu. Ukoliko nemate Klasik paket, pogledajte kako da dođete do njega na stranici Paketi računa.

Dobro je da znate
  • Sve debitne Mastercard® kartice poseduju tehnologiju za beskontaktna plaćanja. Za beskontaktne transakcije do 1.500 RSD nije potrebno unositi PIN, dok je za iznose koji prelaze 1.500 RSD, potrebno da unesete vaš PIN. Prva transakcija ovom karticom mora biti standardna – sa unosom kartice u terminal i sa unosom PIN koda (to ne mora biti plaćanje, može biti i upit stanja na bankomatu).
  • Svim korisnicima platnih kartica izdatih u našoj banci, omogućeno je korišćenje besplatne 3D Secure usluge koja dodatno obezbeđuje plaćanje karticama na internetu. Saznajte više.
  • Ukoliko Mastercard® Standard karticu koristite u inostranstvu ili za online plaćanja u stranoj valuti, dovoljno je samo da imate sredstva na svom RSD tekućem računu. Pri konverziji iznosa transakcija nastalih u inostranstvu ili online plaćanja u stranoj valuti, primenjuje se kurs Mastercarda do valute EUR (ukoliko je transakcija izvršena u valuti različitoj od EUR) i prodajni kurs EUR Banke za efektivu koji važi na dan zaduženja Banke od strane Mastercard sistema.

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Fill in the form fields


0/36

0/36


See rules

accept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Map of branch locations

Find a branch

Online branch

A team of professional online bankers is at your disposal every day from 8 am to 10 pm and Saturdays and Sundays from 10 am to 7 pm.

Find out more
Back to top