Contact center 011 30 11 555
Date : 29.11.2017

Stručna praksa u banci Societe Generale Srbija

Societe Generale Srbija poziva vas na Tour de SoGe  2.0. program stručne prakse za studente.

Ostvarite više i primenite svoje znanje u praksi, stecite iskustvo i veštine koje su potrebne za razvoj vaše uzbudljive karijere. Istražite svoje ambicije i steknite uvid kako funkcioniše prodaja u direktnom kontaktu sa klijentima. Koristite svoje ideje, jedinstvenost i entuzijazam prilikom rešavanja realnih problema u jednoj od najvećih bankarskih grupa u svetu.

Vođeni mentorima u Malom biznisu i Privredi, ovo iskustvo vam garantuje slobodu da iskažete svoj unutrašnji potencijal i pronađete sopstveni put u ovom izazovnom okruženju.

Tour de SoGe program traje 12 meseci i zasniva se na part-time angažovanju. Vaša marljivost, posvećenost i značajan doprinos biće prepoznati tako što će najbolji dobiti priliku za posao.

AKO STE:

– Željni napretka i novog učenja
– Na poslednjoj godini studija ili na Master studijama
– Ukoliko uživate da prodajete svoje ideje
– Ambiciozni, proaktivni, inovativni i samostalni
– Zainteresovani za finansijsku industriju

Aplicirajte za novu generaciju Tour de SoGe, pošaljite svoj CV na adresu: sgs.TourdeSoGe@socgen.com

Societe Generale Srbija želi da ohrabri sve kandidate sa različitim iskustvima. Mi radimo na tome da kandidati ne budu diskriminisani ni po kom osnovu. Garantujemo poverljivost vaše prijave, a kontaktiraćemo samo kandidate koji uđu u uži izbor.

Map of branch locations

Find a branch

Online branch

A team of professional online bankers is at your disposal every day from 8 am to 10 pm and Saturdays and Sundays from 10 am to 7 pm.

Find out more
Back to top