Vip partnerstvo - Stanovništvo|Societe Generale Srbija

M Banking

Za lak pregled stanja po računima, brza i sigurna plaćanja, instalirajte besplatnu Societe Generale m-banking aplikaciju na svom Android uređaju.

Install
Korisnički centar 011 30 11 555

Vip partnerstvo

Zajednička ponuda Vip mobile i Societe Generale
Naše dobro partnerstvo vama donosi još bolji telefon
uz popust do 5.000 dinara ili bonus od 3.000 dinara na telefonskom računu!

Uz dobrog partnera sve je moguće

Zajednička ponuda Vip mobile i Societe Generale

Societe Generale, zajedno sa Vip mobile, kreirala je jedinstvenu ponudu na našem tržištu! Bilo da ste već naši klijenti ili ćete to tek postati, očekuju vas nesvakidašnje pogodnosti.

O čemu se radi?

Novi željeni pametni telefon dobijate po ceni nižoj i do 5.000 dinara, ako se odlučite da prilikom otvaranja novog ili obnovom postojećeg Vip mobile postpaid ugovora, svoja mesečna primanja prenesete u Societe Generale! A ako ne kupujete uređaj ili ga kupujete za 1 dinar odaberite bonus od 3.000 dinara na telefonskom mesečnom računu.

Lako je, jer sve možete završiti na licu mesta, u Vip prodavnici. Na vama je da odaberete jedan od naših paketa tekućeg računa koji najviše odgovara vašim potrebama, na koji ćete zatim preneti svoja primanja. Uz postpaid tarifni paket dobijate popust na svoj novi pametni telefon iz raznovrsne Vip mobile ponude ili bonus od 3.000 dinara na telefonskom mesečnom računu.

Uz pomoć unapred instalirane Societe Generale m-banking aplikacije na svom novom telefonu, ubuduće ćete veoma brzo obavljati sve neophodne bankarske usluge.

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

accept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore