M Banking

Za lak pregled stanja po računima, brza i sigurna plaćanja, instalirajte besplatnu Societe Generale m-banking aplikaciju na svom Android uređaju.

Install
Online banking Korisnički centar 011 30 11 555
Online banking

Masterata - na rate bez kamate

Sa Masterata kreditnom karticom možete kupovati nezavisno od trenutnog stanja na vašem tekućem računu, bilo da ste u Srbiji, inostranstvu ili obavljate kupovinu preko interneta. Mogućnost otplate na jednake mesečne rate i to bez kamate je glavna prednost naše Masterate.

Zašto je dobro da koristite Masteratu?

 • Sa Masteratom imate i mogućnost prevremene otplate svih rata.  Bez obzira da li ste kupovinu na rate obavili bez kamate u prodajnim objektima naših partnera ili u drugim prodavnicama uz 5% provizije, sve vaše rate možete prevremeno otplatiti putem e-bankinga i m-bankinga.

   

Zatvori

Kako Masterata funkcioniše?

Tri modela otplate

1. Bez kamate i naknade u radnjama Masterata partnera, bez obzira na iznos

Ukoliko karticu koristite na Societe Generale POS terminalu kod trgovaca sa kojima imamo zaključen ugovor o saradnji, bez obzira na potrošen iznos, a u zavisnosti od dogovora sa trgovcem, potrošeni iznos možete platiti na 2 do najviše 24 jednake mesečne rate u zavisnosti Masterata partnera kod koga ste izvršili plaćanje. [1]

Spisak Masterata partnera kao i maksimalan broj rata na koji možete izdeliti svoju kupovinu u njihovim objektima pogledajte ovde.

Kod naših partnera, ukupan potrošeni iznos je u celosti oslobođen kamate i naknade!

 

[1] Ako se dogodi da nemate dovoljno sredstava na računu za otplatu rate, ona automatski prelazi na revolving otplatu (datum dospeća rate je svakog 10. u mesecu).

 

 

2. Na rate bez kamate u zemlji i inostranstvu za plaćanja veća od 3.000 dinara

Ukoliko koristite karticu na POS terminalu u inostranstvu ili u zemlji kod trgovaca sa kojima nemamo zaključen ugovor o saradnji, potrošeni iznos veći od 3.000 dinara možete platiti u najmanje 3, a najviše 6 jednakih mesečnih rata, u skladu sa definisanom skalom koju možete videti ispod. Pri ovom modelu naplaćuje se i jednokratni trošak naknade u iznosu od 5% potrošenog iznosa, koji će takođe biti podeljen na rate.[2]

Broj rata u odnosu na iznos

 • Na 3 mesečne rate za iznose od 3.000 dinara do 9.999,99 dinara
 • Na 4 mesečne rate za iznose od 10.000 dinara do 14.999,99 dinara
 • Na 5 mesečnih rata za iznose od 15.000 dinara do 19.999,99 dinara
 • Na 6 mesečnih rata za iznose preko 20.000 dinara

[2] Ukoliko se dogodi da nemate dovoljno sredstava na računu za otplatu rate, ona automatski prelazi na revolving otplatu (datum dospeća rate je svakog 10. u mesecu).

3. Za iznose manje od 3.000 dinara i podizanje gotovine - otplata po revolving modelu

Ukoliko karticu koristite za iznos manji od 3.000 dinara, kao i za podizanje gotovine na svim bankomatima u zemlji i inostranstvu, rate će vam stići na naplatu sa procentom otplate 5% mesečnog duga sa obračunatom kamatom.

Reprezentativni primer revolving otplate Masterata kartice
Reprezentativni primer revolving otplate Masterata kartice
Limit kartice100.000 RSD
Maksimalan iznos rate5.115 RSD
Minimalan iznos rate1.000 RSD
NKS na godišnjem nivou27%
EKS na godišnjem nivou 31,41%
Ukupan iznos koji klijent placa tokom perioda otplate171.132 RSD
EKS obračunat na dan 16.03.2017.
Naknade za odobrenje i korišćenje Masterata kreditne kartice

 

 1. Mesečno održavanje kartice uz prenos plate: 250 dinara
 2. Izveštaj kreditnog biroa: 246 dinara
 3. Menica: 50 dinara
 4. Plaćanje roba i usluga u inostranstvu 1% za revolving otplatu, 5% za otplatu na jednake rate
 5. Kamata za revolving otplatu: 2,25% mesečno
 6. Podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu: 3% od iznosa transakcije (min. 300 RSD)
 7. Provera stanja na bankomatima Societe Generale u Srbiji je besplatno

Plaćanje Masteratom na rate bez kamate i provizije u svim Tempo i Maxi prodavnicama

U svim prodajnim objektima Tempo, Maxi, Tempo Express, Mini Maxi i Shop & Go, Maxi Online, moguće je koristiti kreditnu karticu i za plaćanje na 2 ili 3 jednake mesečne rate, bez kamate i dodatnih troškova. Prva rata dospeva 30 dana od dana nastanka transakcije, a svaka sledeća 30 dana nakon prethodne.

Modeli otplate u Tempo i Maxi prodavnicama
 • Za plaćanje na 2 ili 3 rate bez kamate i provizije na transakcije, bez obzira na iznos troškova za kupljenu robu –obavezno je da korisnik na kasi naglasi da želi da iznos bude podeljen u 2 ili 3 rate. U periodu od 23:45 do 00:45 časova nije moguće obaviti transakciju na rate.
 • Ukoliko kupac robe, korisnik Masterata kartice, ne odabere broj rata na POS terminalu, ili ukoliko ne želi da plati u 2 ili 3 rate, plaćanje je moguće po modelu koji je i do tada važio. U tom slučaju, iznos kupovine će automatski biti podeljen na određen broj rata, maksimalno 6, u zavisnosti od visine iznosa, uz trošak provizije.

Zatvori

Ukoliko još uvek nemate Mastarata kreditnu karticu, popunite pristupnicu i pružićemo vam sve potrebne informacije o tome kako da do nje dođete.

SoGe SVET

Mesto gde vaša kartica vredi više!
Pogledajte koje dodatne pogodnosti vam donose naše kartice.

Saznaj više

Popunite polja forme


0/21

0/21


accept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore