M Banking

Za lak pregled stanja po računima, brza i sigurna plaćanja, instalirajte besplatnu Societe Generale m-banking aplikaciju na svom Android uređaju.

Install
Online banking Korisnički centar 011 30 11 555
Online banking

Masterata - na rate bez kamate

Sa Masterata kreditnom karticom možete kupovati nezavisno od trenutnog stanja na vašem tekućem računu, bilo da ste u Srbiji, inostranstvu ili obavljate kupovinu preko interneta. Mogućnost otplate na jednake mesečne rate i to bez kamate je glavna prednost naše Masterate.

Zašto je dobro da koristite Masteratu?

 • Sa Masteratom imate i mogućnost prevremene otplate svih rata.  Bez obzira da li ste kupovinu na rate obavili bez kamate u prodajnim objektima naših partnera ili u drugim prodavnicama uz 5% provizije, sve vaše rate možete prevremeno otplatiti putem e-bankinga i m-bankinga.

   

Zatvori

Kako Masterata funkcioniše?

Tri modela otplate

1. Bez kamate i naknade u radnjama Masterata partnera, bez obzira na iznos

Ukoliko karticu koristite na Societe Generale POS terminalu kod trgovaca sa kojima imamo zaključen ugovor o saradnji, bez obzira na potrošen iznos, a u zavisnosti od dogovora sa trgovcem, potrošeni iznos možete platiti na 2 do najviše 24 jednake mesečne rate u zavisnosti Masterata partnera kod koga ste izvršili plaćanje. [1]

Spisak Masterata partnera kao i maksimalan broj rata na koji možete izdeliti svoju kupovinu u njihovim objektima pogledajte ovde.

Kod naših partnera, ukupan potrošeni iznos je u celosti oslobođen kamate i naknade!

 

[1] Ako se dogodi da nemate dovoljno sredstava na računu za otplatu rate, ona automatski prelazi na revolving otplatu (datum dospeća rate je svakog 10. u mesecu).

 

 

2. Na rate bez kamate u zemlji i inostranstvu za plaćanja veća od 3.000 dinara

Ukoliko koristite karticu na POS terminalu u inostranstvu ili u zemlji kod trgovaca sa kojima nemamo zaključen ugovor o saradnji, potrošeni iznos veći od 3.000 dinara možete platiti u najmanje 3, a najviše 6 jednakih mesečnih rata, u skladu sa definisanom skalom koju možete videti ispod. Pri ovom modelu naplaćuje se i jednokratni trošak naknade u iznosu od 5% potrošenog iznosa, koji će takođe biti podeljen na rate.[2]

Broj rata u odnosu na iznos

 • Na 3 mesečne rate za iznose od 3.000 dinara do 9.999,99 dinara
 • Na 4 mesečne rate za iznose od 10.000 dinara do 14.999,99 dinara
 • Na 5 mesečnih rata za iznose od 15.000 dinara do 19.999,99 dinara
 • Na 6 mesečnih rata za iznose preko 20.000 dinara

[2] Ukoliko se dogodi da nemate dovoljno sredstava na računu za otplatu rate, ona automatski prelazi na revolving otplatu (datum dospeća rate je svakog 10. u mesecu).

3. Za iznose manje od 3.000 dinara i podizanje gotovine - otplata po revolving modelu

Ukoliko karticu koristite za iznos manji od 3.000 dinara, kao i za podizanje gotovine na svim bankomatima u zemlji i inostranstvu, rate će vam stići na naplatu sa procentom otplate 5% mesečnog duga sa obračunatom kamatom.

Reprezentativni primer revolving otplate Masterata kartice
Limit kartice100.000 RSD
Maksimalan iznos rate5.115 RSD
Minimalan iznos rate1.000 RSD
NKS na godišnjem nivou27%
EKS na godišnjem nivou 31,41%
Ukupan iznos koji klijent placa tokom perioda otplate171.132 RSD
EKS obračunat na dan 16.03.2017.
Naknade za odobrenje i korišćenje Masterata kreditne kartice

 

 1. Mesečno održavanje kartice uz prenos plate: 250 dinara
 2. Izveštaj kreditnog biroa: 246 dinara
 3. Menica: 50 dinara
 4. Plaćanje roba i usluga u inostranstvu 1% za revolving otplatu, 5% za otplatu na jednake rate
 5. Kamata za revolving otplatu: 2,25% mesečno
 6. Podizanje gotovine u zemlji i inostranstvu: 3% od iznosa transakcije (min. 300 RSD)
 7. Provera stanja na bankomatima Societe Generale u Srbiji je besplatno

Plaćanje Masteratom na rate bez kamate i provizije u svim Tempo i Maxi prodavnicama

U svim prodajnim objektima Tempo, Maxi, Tempo Express, Mini Maxi i Shop & Go, Maxi Online, moguće je koristiti kreditnu karticu i za plaćanje na 2 ili 3 jednake mesečne rate, bez kamate i dodatnih troškova. Prva rata dospeva 30 dana od dana nastanka transakcije, a svaka sledeća 30 dana nakon prethodne.

Modeli otplate u Tempo i Maxi prodavnicama
 • Za plaćanje na 2 ili 3 rate bez kamate i provizije na transakcije, bez obzira na iznos troškova za kupljenu robu –obavezno je da korisnik na kasi naglasi da želi da iznos bude podeljen u 2 ili 3 rate. U periodu od 23:45 do 00:45 časova nije moguće obaviti transakciju na rate.
 • Ukoliko kupac robe, korisnik Masterata kartice, ne odabere broj rata na POS terminalu, ili ukoliko ne želi da plati u 2 ili 3 rate, plaćanje je moguće po modelu koji je i do tada važio. U tom slučaju, iznos kupovine će automatski biti podeljen na određen broj rata, maksimalno 6, u zavisnosti od visine iznosa, uz trošak provizije.

Zatvori

Ukoliko još uvek nemate Mastarata kreditnu karticu, popunite pristupnicu i pružićemo vam sve potrebne informacije o tome kako da do nje dođete.

Popunite polja forme


0/36

0/36


accept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore