Avantage - Stanovništvo | Societe Generale

M Banking

Za lak pregled stanja po računima, brza i sigurna plaćanja, instalirajte besplatnu Societe Generale m-banking aplikaciju na svom uređaju.

Install
Online banking Korisnički centar 011 30 11 555
Online banking

Avantage – premium ponuda

Ako u životu uvek želite i postižete više, planirate na duže staze i ciljeve postavljate visoko, za nas ste posebni. U želji da nastavimo da vam pružamo najbolja rešenja i finansijske savete, kreirali smo set bankarskih pogodnosti - Avantage.

Svet koji vam pripada

Stručna i personalizovana usluga i ponude sa povlašćenim uslovima od sada vam stoje na raspolaganju. Bilo da je u pitanju dnevno bankarstvo, kupovina prve ili druge nekretnine, školovanje dece, investicije, štednja ili veća sigurnost u budućnosti, Avantage ima rešenja.

1. Dnevno bankarstvo. Iskustvo sa bankom kakvo ste oduvek želeli.

Pomoć u dnevnim bankarskim poslovima, savete u vezi sa kreditima, štednjom i drugim bankarskim uslugama Avantage klijentima pruža menadžer ekspoziture, vaš lični bankar sa decenijskim iskustvom. Personalizovani, diskretni i stručni servis deo je Avantage ponude.

Paket usluga i povoljnosti

Uz paket Prestiž koristite pogodnosti koje vam nudi Avantage

Korišćenje VISA Gold kartice je upola povoljnije, a uključuje i brojne popuste kod kupovine poznatih svetskih brendova.

SoGe SVET

Mesto gde vaša kartica vredi više!
Pogledajte koje dodatne pogodnosti vam donose naše kartice.

Saznaj više

Online ekspozitura

Naša jedinstvena online ekspozitura omogućava vam da bez dolaska u banku realizujete keš kredit, obnovite dozvoljeni minus ili otvorite štedni račun i oročite sredstava. Konsultacije putem video razgovora sa bankarom moguće su i van radnog vremena ekspozitura i to radnim danom od 8 do 22 časa, a vikendom od 10 do 19 časova.

Krediti po povlašćenim uslovima

Kada su vam potrebna dodatna sredstva, sa Avantage ponudom dobijate posebne uslove za keš i kredite za refinansiranje uz prioritetno odobravanje.

2. Sigurnost. Već danas planirajte sutra.

Bilo da kupujete nekretninu, planirate školovanje dece ili se odlučite za štednju, osiguranje ili penzioni fond, dajemo vam rešenje i obezbeđujemo sigurnost.

Mešovito štedno životno osiguranje predstavlja idealnu kombinaciju dugoročne štednje i osiguranja života. Uz redovna mesečna ulaganja obezbedićete sebi značajnu svotu novca kojom možete slobodno raspolagati u kasnijem životnom dobu. Naš jedinstveni kombinovani stambeni kredit omogućava promenu vrste kamatne stope svake tri godine, a u okviru Avantage ponude dobijate povoljnije uslove i prioritet obrade zahteva. Uz životno osiguranje koje možete uzeti sa stambenim kreditom, pružate bezbrižniju budućnosti sebi i svojoj porodici.

3. Investiranje. Vaš novac može da učini više za vas.

Na raspolaganju vam je usluga investicinog savetovanja u okviru Privatnog bankarstva. Pomoću ove usluge imaćete pristup ne samo domaćim investicionim rešenjima, već i investiranju na inostranim tržištima.

Omogućava vam preporuke u skladu sa vašim afinitetima, investicionim ciljevima i tržišnim očekivanjima.

Podršku timu investicionih savetnika pruža preko 100 specijalista za akcijski kapital i obveznice. Oni zajedno analiziraju i kreiraju investiciona rešenja zasnovana na tržišnim šansama i pažljivom praćenju celokupnog životnog ciklusa investicije.

Ukoliko razmišljate o alternativnim vidovima ulaganja, iskoristite znanje i iskustvo naše grupe, planirajte budućnost i kreirajte investicioni plan na vreme.

Naši iskusni bankari vam stoje na raspolaganju. Pronađimo zajedno najpovoljnije rešenje za vas.

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

accept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore