M Banking

Za lak pregled stanja po računima, brza i sigurna plaćanja, instalirajte besplatnu Societe Generale m-banking aplikaciju na svom Android uređaju.

Install
Online banking Korisnički centar 011 30 11 555
Online banking

Sinhro – za paušalce

Kao banka koja prati promene na tržištu i ide u korak sa njima, a ujedno osluškuje potrebe svojih klijenata, napravili smo posebnu ponudu za vas - samostalne stručnjake zaposlene u kompaniji koji zaradu primaju kao paušalci.

Sinhro paket

Olakšano dnevno bankarstvo kroz jedinstven paket koji je skup usluga i bankarskih proizvoda za fizičko lice i za paušalnog preduzetnika.

  • Otvara se na zahtev klijenta, a uključen je u cenu paketa

Zatvori
Cena paketa mesečno
495 RSD

Uštedite vreme jer ćete sve svoje poslove u bankarskom svetu završiti brzo, efikasno i lako, a i novac jer plaćate cenu samo jednog paketa.

Mogućnost kreditiranja

Proizvodi poput dozvoljenog minusa, keš kredita, kreditne kartice, kao i dugoročna ulaganja poput lizinga za vozila i stambenih kredita sada su dostupni i vama. Zajedno ćemo na osnovu ugovora koji imate pronaći rešenje za vas.

Online ekspozitura

Dostupna u našoj e-banking aplikaciji da sve nedoumice rešite bez odlaska u banku i van njenog uobičajenog radnog vremena putem video razgovora sa bankarom.

Besplatna web aplikacija Pausal

Zato što znamo da su za preduzetnike paušalce vođenje knjiga i ostali administrativni poslovi dodatna obaveza koja iziskuje vreme i novac. Pausal aplikacija vama je dostupna potpuno besplatno, a omogućiće vam:

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Popunite polja forme


0/36

0/36


accept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore