Kredit iz Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme u saradnji sa Ministarstvom privrede | Societe Generale Srbija

M Banking

Za lak pregled stanja po računima, brza i sigurna plaćanja, instalirajte besplatnu Societe Generale m-banking aplikaciju na svom uređaju.

Install
Korisnički centar 011 30 11 555

Kredit iz Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme u saradnji sa Ministarstvom privrede

Znamo da je vašem biznisu potreban partner i podrška. Neko ko će u najkraćem roku prepoznati specifične potrebe za unapređenje vašeg poslovanja i u najbržem roku odgovoriti na njih.

Iz tog razloga, Societe generale učestvuje u Programu podrške malim preduzećima za nabavku opreme u saradnji sa Ministarstvom privrede u 2017 godini.

Namena i prednosti kredita

Sredstva iz ovog programa se mogu koristiti za nabavku proizvodne opreme i opreme direktno uključene u process proizvodnje razmenjivih dobara i to:

Prednost ovog kredita je ta što smanjuje troškove vaše investicije za nabavku opreme i mašina jer  Ministarstvo obezbeđuje bespovratna sredstva do 25%  neto nabavne vrednosti  opreme. Firma koja podnosi zahtev je u obavezi da obezbedi učešće u visini 5% neto vrednosti proizvodne opreme, a ostatak će finansirati banka.

Reprezentativni primer kredita iz Programa podrške malim preduzećima za nabavku opreme u evrima
Ukupan iznos investicije60.000 EUR
Učešće3.000 EUR
Bespovratna sredstva15.000 EUR
Iznos kredita42.000 EUR
Rok otplate36 meseci
NKS na godišnjem nivou3,05%
Mesečna rata1.456,62 EUR
Administrativni trošak (0,5%)210 EUR
Troškovi koji prate odobrenje kredita, poznati u trenutku oglašavanja
Menica dužnika600 RSD
Menica vlasnika100 RSD
Izveštaj Kreditnog biroa dužnika600 RSD
Izveštaj Kreditnog biroa vlasnika102 RSD
Zahtev za upis u APR5.000 RSD
EKS na godišnjem nivou 3,50%
Ukupan iznos kredita (glavnica, kamata, troškovi)44,559.78 EUR
EKS obračunat na dan 19.04.2017.

Banka ostatak duga po kreditima koji su indeksirani u EUR usklađuje sa promenama srednjeg kursa NBS za EUR i to svakog poslednjeg dana u mesecu, primenom kursa važećeg na taj dan u odnosu na kurs koji je važio poslednjeg dana u prethodnom mesecu, osim prvog meseca kada se usklađivanje vrši prema kursu koji je važio na dan puštanja kredita u tečaj. U skladu sa uslovima javnog poziva troškovi osiguranja i procene predmeta zaloge nisu uključeni u obračun EKS u ovom reprezentativnom primeru, s tim da će se isti obračunati u EKS na dan odobravanja i na dan isplate kredita Klijentu. Tako obračunati EKS može biti veći samo na osnovu uračunavanja ovih troškova.

Još jedan benefit programa se ogleda u tome što je primarno obezbeđenje zaloga nad opremom koja je predmet nabavke.

Iskoristite pogodnosti ove ponude i obratite se vašem ličnom bankaru u obližnjoj ekspozituri kako bi se upoznali sa uslovima programa i ostvarili mogućnost korišćenja bespovratnih sredstava i povoljnog kredita.

Učesnici mogu biti mikro i mala pravna lica prema finansijskom izveštaju za 2015 godinu i preduzetnici registrovani u APR pre 31.12.2015 godine

Učešće u programu je ograničeno uslovima koje je propisalo Ministarstvo privrede. Sve detalje u vezi sa programom i uslovima možete pogledati na zvaničnom sajtu Ministarstva privrede ovde.

Pozovite nas

Za više informacija, naši lični bankari vam stoje na raspolaganju, a možete nas kontaktirati i besplatnim pozivom

Popunite polja forme


0/36

0/36


Vidi pravila

accept

Hvala što ste poslali upit naša
sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 8:00 do 22:00 časa i subotom i nedeljom od 10:00 do 19:00 časova.

Saznaj više
Vrati se gore