KURSNA LISTA   -   30.03.2017.

valuta kupovni srednji prodajni
EUR EUR 121.5667 123.9844 126.4021
CHF CHF 112.1929 115.6032 119.0135
GBP GBP 139.1867 143.4175 147.6483
USD USD 111.9112 115.3129 118.7146
kompletna lista

Stanovništvo     Avantage

DOBRO DOŠLI U SVET KOJI VAM PRIPADA
 
Avantage je kreiran sa ciljem da vam ponudimo paket finansijskih proizvoda i usluga koji u potpunosti odgovara vašim finansijskim zahtevima, a kao rezultat naše želje da prepoznamo sve vaše finansijske potrebe i ciljeve.

 

Sa Avantage pogodnostima obavljaćete bankarske poslove drugačije od drugih.

 
Na usluzi su vam naši najiskusniji bankari, voljni da pruže neophodne ekspertske savete i usluge. Uvek u prijatnom razgovoru i uz neophodnu privatnost.
 
 
U SVAKOJ PRILICI NAJPOVOLJNIJE USLUGE
 
Avantage omogućuje besprekoran servis svih vaših svakodnevnih finansijskih aktivnosti, uz najbolje uslove iz ponude banke za njihovo izvršenje.
 
Zato kad želite da kupite ili prodate evre vi uvek dobijate povoljniji, srednji kurs.
 
Troškovi mesečnog održavanja vaše Visa Gold su 50% niži, a sa njom uvek možete uživati u povoljnijoj kupovini i specijalnim ponudama svetskih brendova kod Visa partnera.
 
 
JEDINSTVENE KREDITNE PONUDE
 
Uz lako razumljive i strateški jasne savete zajedno sa vama donosimo odluku o najboljim kratkoročnim ili dugoročnim kreditnim aranžmanima.
 
Naši keš krediti su vam dostupni sa dodatno sniženim kamatnim stopama u specijalnoj ponudi i prilikom odabira auto kredita. 
 
Kao korisnik Avantage pogodnosti možete iskoristiti dodatno sniženu kamatnu stopu za stambene kredite sa rokom otplate do 10 godina.
 
 
BOLJA BUDUĆNOST - POD NAJBOLJIM USLOVIMA
 
Ako želite da povežete vašu štednju sa životnim osiguranjem kreirali smo posebnu ponudu mešovitog životnog osiguranja. Sa njom obezbeđujete sebi svotu kojom slobodno raspolažete u kasnijem dobu života, a u isto vreme vi i vaši najbliži ste osigurani u slučaju nastupanja osiguranog događaja.
 
Vaš lični bankar upoznaće vas detaljnije sa tim kako da najlakše sa Avantage pogodnostima ostvarite najviše.
 

Sa vašim bankarom možete komunicirati uživo i putem novog i unapređenog SoGe e-bankinga!

Naša e-banking platforma vam pored razgovora uživo sa vašim bankarom pruža mogućnost i da bez odlaska u banku: uzmete keš kredit, otvorite štednju, podnesete zahtev za dozvoljenu pozajmicu, kreirate trajne naloge i izvršite sve vrste plaćanja!
 

SOGE SVET PRIVILEGIJA


Pripremili smo za vas još jednu pogodnost – benefit klub u okviru kog ostvarujete povoljnije uslove pri kupovini u prodajnim objektima naših partnera. Dovoljno je da posedujete bilo koju Societe Generale platnu karticu i posebne benefite ili popuste ostvarićete vrlo lako na obleženim mestima.

Dobro došli SoGe SVET, svet privlegija za korisnike Societe Generale kartica.

KREDITI

Uzmite keš
Kupite novi auto
Uselite se u novi stan
izrada sajtova